Pages

Subscribe

Thursday, June 11, 2009

back in malaysia

assalamualaikum....

fuhhh..its so hot here in malaysia...after a few days,the temperature is still the same...35 degree celcius...my brother says its going to last until november..nasiblah badan,bersyukur jer lahhhhh..huhu..nak wat cane kan...tp papepun malaysia tetap best..kalau cendut cari laksa,aku g cari satey dulu...huhu..pas landing jer,aku pun ajak abang aku g makan satey kajang...walaupun kualiti satey kajang dahmakin menurun,tp aku tak kisah jer pun..sebab memang xder kat cork...
td lak aku g pantai makan seafood goreng tepung..betul ker???lantak la yang penting best..hehe..

malaysia oh tanah airkuu......

3 comments:

redhuans said...

walopun aku tergila2kan laksa tp bender first yg aku mkn stelah menjejakkan kaki ke bumi mesia nih adalah char keuh teow and sateyhss..haha..uihhh bali pegi pantai siot...pertama kali dalam sejarah ea??wakaka..tp sumpah panass weyhh...kalo kt cork 2@3 ari aku xmandi aku still rasa aku ensem, tp kt umah tgh2 mlm pun aku mandi..wakaka

baZzzley said...

wahaha..nampaknya orang kuala nerang dah ade tenet nampaknya..

hilmi falih said...

nk bakik gak! haha... insyaAllah aku balik raya nnt.. lg best kut?? =P