Pages

Subscribe

Tuesday, June 9, 2009

Laksa~~~

walopun blog nih semakin hari semakin x ceria dan semakin x menarik, bersabar jer laa aku..tranformasi dr blog ahli2 rumah dengan tidak semena-menanyer menjadi hak 'peribadi'..aku jer yg dok menulis nyer..haihhhh laa badan...bukan ler merungut ker aper, it just the joy of writting things togather just disappear..the excitement of reading my hosemates thoughts, opinions and experiences vanished...having said all those, i'm gonna keep writting still and gonna wait for others to write...hihiihi...

okayhss berbalek kepada tajuk laksa...hihihi..nih laa makanan pebret aku seumor hidup hampir 22 tahun nih..kalo boleh setiap hari nak makan laksa...haha..bila dah balek mesia nih bende pertama yg aku carik of kos laa laksa..haha..dulu tyme kicik2 aku jeles giler ngan kawan aku nih..parents dia jual laksa so aku jeles sbb dia ari2 boleh makan laksa n aku x leh makan tiap2 ari..haha..tatau la kenapa laksa itu menjadi kegemaran ku...hihi..tp laksa mmg best...so kepada bakal bini sayer siler belajar buat laksa dr sekarang yer(saper bakal bini aku??)hahaha..ok ciao..

3 comments:

mieha14 said...

nak bg cdgn bley..
ade sorang calon.. cik shazwany md.noor.. dia pandai wat laksa.. seriuss.. sedap weyh...

MARIANA said...

nanti aku tlg iklan free kat swak nie sapa pandai buat laksa leh laa tepon hg..haha

redhuans said...

Mihah : oowhh cik shazwany pandai wat laksa kaa..tp dia kan x makan ikan...camna tuh??xkkan laa dia wat laksa ngan ayam plak..huahauhau

kakna: laaa iklan kt sawak wat paa..aku tamau laksa sawak..aku nak laksa kedah jaa...hahaha