Pages

Subscribe

Sunday, October 11, 2009

strolling down the memory lane


assalamualaikum guys..

it has been ages since the last time i wrote in this blog..the last time that i posted something was couple of months ago..fuhhh..
setiap kali aku buka blog nih mesti aku teringat bagaimana kami di 63 keluar ngan idea utk wat blog..tak silap aku ideanya dtg dari 75..sebab usop cakap kalau wat blog macam tu nampak cam cool sket..haha watever la sop..

teringat lagi fendi slalu post video2 yg cool...usop ngan mender2 academic ala2 consultant kat hospital..shahidot ngan hiburannya..kamil ngan lawak lame dia..n aku bg tazkirah yang ntah pape sket2..tp tuh adalah cter lame...skang shahidot jer yg masih aktif dalam penulisan dalam blog nih sampai ade fans yang tersangat ramai.huhu saje exaggerate sket..

itu adalah kisah lama..fendi n kamil dah kuar dari blog nih sebab derang ckp derang dah tatau nak tulis ape..hmmm..kitorg pun xleh nk ckp pape..memang r xstuju..pastu lame2 aku ngan usop pun dah slow down dari bidang penulisan nih..

aku baca la balik first post yg fendi tulis..aku pun terbaca pasal yg dia harap agar blog kitorg akan kekal untuk satu masa yg lama..tp nampaknya tak sampai setahun semua org dah malas..hhahaha...

tp aku mengharapkan satu hari nanti kami semua boleh menulis lagi dan bersatu dalam blog nih..even kita dah berpisah pun tp aku mengharapkan yang blog ni masih kekal dan kita berlima boleh update anything about ourselves walaupun dah beranak sedozen byknya..huhuhu..

till here...later folks...assalamualaikum

5 comments:

longdistance~ said...

isk3....sedey laa plak membacanyer. ;D

keep up bloggin guys!.

Jgn nanti u menyesal said...

sedar atau tidak, arini anniversary blog n (shidotan yg prasan n)...
rse cam bru je bkk...
how time flies so fast nowadays...

Jgn nanti u menyesal said...

*amat jeles krn shidotan telah brjaya mmbuka fan club nye sndiri...huhu

auummm said...

Pergh hensem giler fendi dalm ni siap ngan jubah cam tok imam pon ade gak huhu~

wany said...

kasik aku pswrd meh aku tuliskan utk korng..hahahahahhahahah..