Pages

Subscribe

Tuesday, August 2, 2011

Kalau Hang Anak Jantan!!

Assalamualaikum wbt..

Tu diaa tajuk entry..hehe..bulan2 posa nih rileks sket bleh dak..=)...saja menambahkan provokasi..=)

Alhamdulillah, sejak sebelum kahwin nih, x pernah laa couple2 ngan mana2 perempuan, so x der laaa experience bercouple nih..kalo setakat suka2 org secara rahsia tuh berlambak laa kan..tp berchenta bagai nak rak tuh x der laa plok..hehe..

Hoho..sejak berkahwin nih, tetiba merasa sungguh kagum teramat dengan lelaki2 dan mamat2 yang bercouple nih..bukan apa, rasa depa nih kuat sungguh mujahadahnya melawan nafsu..ya laa kadang2 kita tgk gambaq pasangan2 belum berkahwin nih, berpegang tangan, berpeluk, bergambar bagai nak rak kalah suami isteri, terpikir plak, gagah sungguh si jantan ini mengekang nafsunya...hoho..

Siryesly kagum mcmana lelaki2 nih bila berdua-duaan dengan perempuan2 nih boleh menahan godaan nafsu dan bisikan syaitan daripada terjebak dengan zina..fuhhh...*berpeluh*..tuh utk yg mampu bertahan laaa..sebab tuh ramai kes yg x mampu bertahan tuh...kira tuh kurang kejantanan laa tuh...;p

“Dan janganlah kamu mendekati zina; sesungguhnya zina itu adalah suatu perbuatan yang keji. Dan suatu jalan yang buruk,” (al-Israa’: 32)

Sejak berkahwin nih barulah faham kenapa ayat Allah berkenaan larangan zina tuh Allah tekankan bab JANGAN MENDEKATI ZINA..kerana godaan nafsu itu maha hebat, apatah lagi bila syaitan memainkan helahnya..lelaki2 yang mampu menahan nafsunya dari terjebak dengan zina bila dah berpegang, peluk bagai nak rak tuh, mmg tabik spring aaaaa...

Tapi lebih ramai yg jatuh ke lembah tersebut..hoho..tapi nk habaqnya, kalau hampa yang anak jantan terpilih yang berjaya tidak jatuh ke lembah zina nih boleh bermujahad dan mengawal nafsu dengan begitu kental, lg mudah dan lagi macho kalau hampa x buat benda2 mcm tuh...kalau godaan sehebat tuh ampa mampu kawal, maksudnya hampa tersangatlah mampu dari terjebak dalam kancah2 bercouple nih..betui dak..

Tapi hg memang anak jantan sejati, kalau hg suka pompuan tuh hg pi jumpak mak pak dia cakap elok2 hg nk menikah ngan anak dia

Hg memang anak jantan yg macho kalo hg bermujahadah dr pegang dan buat benda x senonoh dengan anak dara orang sebelum kahwin

Hg memang anak jantan terpilih kalau hg berusaha jaga hubungan antara hg dan dia sampai laa hampa kahwin...

ok lah...dah mengantoksss~~

Adioss~~

1 comment:

Dr Solo said...

Bro, you my inspiration to get nikah asap. Btw, kenapa xde button share dkat fb, senang sket kalau boleh share.
Kalau aku offer hang jd panel penasihat dlm page Kami Nak Nikah Awal boleh tak. Hang bg la nasihat pasal alam perkahwinan dan cabaran2nya. Bila ko join, ckp Adib Safwan yg rekemen.